Badmintonners speelden gezellig kersttoernooi

Afgelopen dinsdag 20 december organiseerde Badminton Club Zeewally een informeel kersttoernooi voor haar leden. Na alle corona perikelen in de afgelopen twee jaar was het bijzonder plezierig om eindelijk weer zonder beperkingen een (kerst)toernooi te spelen.

De activiteitencommissie had de fraaie sporthal van het Baken in kerstsfeer ondergedompeld met kerstversieringen en kerstlampjes aan de netten, vrolijke kerstmuziek, en gedempte zaalverlichting. Middels het beproefde ‘toss’ concept werden vanaf 19:00u de leden, zowel jeugd als senioren, willekeurig aan elkaar verbonden in tweetallen, om dan als koppel tegen een ander koppel een wedstrijdje van ca 10 minuten te spelen. Om vervolgens in een nieuwe toss ronde met andere (en soms dezelfde) spelers een shuttletje te slaan.

Om de feestvreugde te verhogen kwamen de leden zoveel mogelijk in kerstkleding. Voor de best geklede kerstman of kerstvrouw was er een prijs. De prijs werd gewonnen door Agneta die in haar fraaie kerstkledij de door Broekhuis Auto’s beschikbaar gestelde sporttas in ontvangst mocht nemen. En bij de jeugd werd er ook uitgedeeld: behalve de ‘kledingprijs’ werden in het kader van de Grote Clubactie prijzen uitgedeeld aan de drie beste verkopers die voor BC Zeewally loten hadden verkocht. Mirne kreeg, als beste verkoopster, een set cosmetica spulletjes. Dean kreeg de 2e prijs (een ligzak) en Jason + Damien de 3e prijs (filterbidons).

Halverwege werd er gepauzeerd in het Sportcafé, en uitbater Enrique serveerde als extraatje warme chocolademelk en glühwein. Tezamen met een milieubewust haardvuur op de grote TV aan de wand had hij het extra gezellig gemaakt. Na de pauze speelden de liefhebbers nog ca 4 wedstrijdjes, waarna men het welletjes vond. Met een lekker drankje en hapje werd het toernooi in het Sportcafé besloten. Al met al heeft iedereen het erg naar de zin gehad zo bleek uit de diverse reacties na afloop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: