Mededelingen van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie probeert voor de vereniging bij verschillende bedrijven en organisaties financiële bijdragen te krijgen om daarmee de clubkas “te spekken” en bij te dragen aan de doelstellingen van onze club. En zo kunnen we de contributie laag houden en er af en toe leuke dingen binnen de club van doen.

Er lopen het hele seizoen een aantal acties, sommige zijn tijdelijk, andere lopen jaren door. De sponsoren hopen natuurlijk op meer naamsbekendheid en/of klandizie, maar vaak is het ook goodwill, of een combinatie van beide.

Welke acties lopen er op dit moment ?

  • Vomar “Club is Koning” — een klein percentage van het boodschappen bedrag wordt gestort op de rekening van de vereniging. (hele jaar door). Toon je gekoppelde (code ZEZE2022) klantenkaart of app bij de kassa en de rest gaat vanzelf (je kan daarnaast ook nog zelf sparen, mooie rente).
  • RABO Clubsupport  — In September / Oktober kunnen rekeninghouders bij de RABO stemmen op een vereniging naar keuze. De Rabobank Flevoland stel een bedrag beschikbaar en naar evenredigheid van het behaalde stemmen ontvangen de deelnemende verenigen een bedrag. De actie van 2022 heeft voor BC Zeewally € 297,56 opgeleverd.
  • De Grote Clubactie — Je steunt onze vereniging door loten te kopen. Die loten dingen mee naar mooie prijzen. De verkoop van loten gaat veelal via de jeugdleden, maar kan ook via de verkooppagina:

https://lot.clubactie.nl/lot/badminton-club-zeewally

De Grote Clubactie start traditiegetrouw in September, de verkoop eindigt eind November, en in December is de trekking.

  • Broekhuis Auto’s. BC Zeewally doet mee met de ClubBonus actie van Broekhuis. Inmiddels is er € 300,= op onze rekening bijgeschreven uit deze actie. Koop een auto bij Broekhuis of laat ‘m daar onderhouden / repareren, meld dat je lid bent van BC Zeewally. Zie uitleg elders op het afhang bord. Looptijd is gehele jaar door.

Vermeldenswaard is verder:

  • Brandy’s Cleaning : Ricardo ( lid van Zeewally) van zijn schoonmaakbedrijf Brandy’s Cleaning, steunt met een fraai bedrag de vereniging.

Op de website van Zeewally zie je welke bedrijven nog meer sponsor van onze badminton vereniging zijn. Het is altijd een beetje “voor wat hoort wat”, dus denk aan onze sponsoren.

OPROEP

Misschien heb je zelf nog een idee over een bedrijf/organisatie die wel sponsor van Zeewally zou kunnen/willen zijn, misschien het bedrijf waar je zelf werkt. Laat dit dan even weten aan een van onderstaande leden van de sponsorcommissie. Zij kunnen contact opnemen en mogelijk een leuk contract voor BC Zeewally binnen halen. De sponsorcommissie bestaat uit Piet Roskam, Daniël de Lijster en Jaap Groen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: