Senioren Zeewally 1 kampioen!

BC Zeewally Team 1 is kampioen geworden in de zesde divisie! Afgelopen zondag werd het seniorenteam Zeewally 1 in het Baken gehuldigd voor de competitie 2022-2023 overwinning in hun poule. Maar voordat het feestje kon worden gevierd moest nog wel de laatste competitiewedstrijd worden gespeeld.

Het Zeewoldense team – met Mariska, Rianne, Zaneta, Frans, Daniel en Nick – kon vrijuit spelen, want ze waren voorafgaand aan deze wedstrijd al niet meer in te halen. De spelers en speelsters van Baminton Club Zeewally deden hun sportieve plicht en gingen voluit voor de winst. Hun tegenstander, de Badminton Combinatie Flevoland uit Lelystad, bleek echter een geduchte tegenstander. En zodoende werden er spannende partijen gespeeld.

De Zeewoldense dames waren sterker dan hun opponenten, zij wonnen zowel de single partijen als de damesdubbel. Bij de heren golfde het spel op en neer en uiteindelijk wisten de Lelystadse bezoekers de singels en de heren dubbel te winnen. Mogelijk van invloed was dat twee Lelystedelingen linkshandig bleken en voor de rechtshandige Zeewoldenaren was dat best lastig.

Voor de eindwinst van deze competitiewedstrijd kwam het zodoende aan op de twee mixpartijen. Die werden gelijkelijk verdeeld. Beide teams wonnen een mixpartij en daarmee werd de eindstand bepaald op 4-4.

Na afloop werd Zeewally 1 gehuldigd voor hun uitstekende prestatie en winst in de competitie en in de bloemetjes gezet. Met de Lelystedelingen volgde nog een gezellig samenzijn in het Sportcafé van het Baken en werd er met voldoening teruggekeken op deze wedstrijd en het competitieseizoen. BC Zeewally gaat tot de zomervakantie door met speelavonden op dinsdag (het Baken) en donderdag (Zeewolderhoek). Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om een keertje te komen spelen bij de badmintonclub van Zeewolde.

BC Zeewally Team 1, dat kampioen is geworden.

Op de foto: zittend v.l.n.r Mariska, Frans. Staand v.l.nr. Zaneta, Nick, Daniel, Rianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: