Bericht van de (kakelverse) voorzitter

Via deze weg wil ik nogmaals het bestuur en de leden, die op de ALV waren, bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ofwel, het er mee eens waren dat ik voorzitter mocht worden. Zoals gezegd weet ik ook wel dat er geen rijen kandidaten waren, maar het is toch fijn als je met zoveel instemming wordt begroet. Dank daarvoor. Dank ook aan mijn voorganger Javier voor zijn vele jaren van grote inzet.

Die instemming schept natuurlijk ook verplichtingen en verantwoordelijkheden. Voor mij spreekt het voor zich dat je je uiterste best doet om zo goed mogelijk met die verplichtingen en verantwoordelijkheden om te gaan. En voorzitter zijn betekent voor mij niet op een voetstuk staan, maar onderdeel van een team zijn. Gelukkig staat er al een heel goed team! In de aanloop naar de ALV heb ik de bestuursleden Mariska, Frans, Nick en Volker van wat meer dichtbij bezig gezien met de invulling van hun bestuurstaken en ik heb grote waardering voor hoe zij dat doen. Dat geldt beslist ook voor alle huidige vrijwilligers die onze club op zoveel manieren gestalte geven. Echt super! Voor mij een extra motivatie om mijn nieuwe rol op te pakken.

Voor wat betreft de toekomst wens ik

– Dat iedereen veel spelplezier gaat (blijven) beleven aan dat o zo leuke spelletje dat badminton heet, of je nou een beginnende recreant of een gevorderde competitiespeler bent.

– Dat we voldoende leden hebben om goed te functioneren. Dat vraagt om blijvende aandacht maar gelukkig zitten we in een opgaande lijn. Vooral door gaan!

– Dat iedereen binnen die club een stukje verenigingsgevoel, zeg maar saamhorigheid, kan beleven. In de vele spelpartijtjes, maar ook in het sportcafé, of bijv. activiteiten georganiseerd door de vereniging.

Als we daar samen, binnen ieders mogelijkheden, een bijdrage aan leveren dan moet dat lukken. In samenhang daarmee, en het is al vaak gezegd: Vrijwilligers zijn altijd hard nodig en zijn er bijna nooit genoeg (dus…..).

Overigens, als je een vraag hebt, of een opmerking kwijt wil, laat het ajb weten. Dat wil niet zeggen dat alles meteen maar kan, maar een luisterend oor is wel het minste. Vragen of opmerkingen kunnen persoonlijk of door te klikken op de onderstreepte namen op de contactpagina op de website, dan wordt je vanzelf doorgeleid naar het corresponderende email adres (voor mij wordt dat bijv. voorzitter@zeewally.nl ).

Een sportieve groet en graag tot ziens op de speelavonden!

Piet Roskam

Voorzitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: