SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

De Nationale Sportpas

9 December 2009
ZEEWOLDE - De Nationale Sportpas die in bezit is van de NBB-leden loopt t/m 2009. De nieuwe Nationale Sportpas komt eraan: alle personen die per 1 januari 2010 lid zullen zijn van de NBB, zullen automatisch een nieuwe sportpas ontvangen. Echter zal deze pas nie..

MEER >>

Poffertjesactie Zeewally en Pl..

6 December 2009
PLUS SUPERMARKT - Was je bij de jubileum evenementen? Heb je 5 september een leuke dag gehad? Geef je op om ons te helpen! Help de club en win een badmintonracket!

MEER >>

Recreantentraining 2009 van st..

2 November 2009
HET BAKEN - Ook dit seizoen zal door Max Sibbald weer een aantal trainingen worden verzorgd voor seniorleden die recreatief spelen.

MEER >>

Clinic Yonex Dutch Open Almere..

13 Oktober 2009
ZEEWOLDE - Door onvoldoende belangstelling hebben we ons niet ingeschreven voor de Yonex Dutch Open Clinic.

MEER >>

Binnenkort : Yonex Dutch Open ..

16 September 2009
ALMERE - Binnenkort vindt in Almere weer de Yonex Dutch Open plaats. En jij kunt er bij zijn! Dit top badmintonevenement wordt georganiseerd door de NBB in de Topsporthal in Almere en is dé gelegenheid om een keur aan nationale en internationale badminto..

MEER >>

Badminton Event scoort !

7 September 2009
HET BAKEN - Afgelopen zaterdag 5 September organiseerde de zeer gewaardeerde vrijwilligers in sporthal Het Baken een lange dag met een vol programma in het kader van haar 25 jarig bestaan dit jaar. Diverse clinics en demonstraties en andere activiteiten maakten ..

MEER >>

Start nieuwe seizoen

30 Juli 2009
ZEEWOLDE - Genoten van een welverdiende vakantie? Of je prima vermaakt met een 'dagje-hier-dagje-daar' ? Dan bij deze opgelet....

MEER >>

Het aftellen voor de Senior Ga..

30 Juli 2009
ZEEWOLDE - In Zeeland gaan van 7 t/m 12 september 2009 naar verwachting maar liefst 4500 sporters van vijftig jaar en ouder in Europees verband de sportieve strijd aan met elkaar voor de hoogst haalbare prestatie. Er wordt in diverse takken van sport, waaronder..

MEER >>

Verslag clubkampioenschappen

1 Juli 2009
HET BAKEN - Op zaterdag 9 mei jl. was het eindelijk zover. De clubkampioenschappen waren al afgelopen, op de halve finales en de finales na, die waren gekoppeld aan de feestavond in het kader van ons 25 – jarig bestaan.Om 14.30 uur waren de eerste mensen a..

MEER >>

Badmintonners reiken Knipschee..

28 Maart 2009
ZEEWOLDE - Afgelopen week reikte BC Zeewally de Knipscheerbekers uit (één voor de Senioren en één voor de Junioren) en daarmee kwam er een eind aan de spanning die bij een aantal competitiespelers en speelsters van de plaatselijke Badmintonc..

MEER >>

Mini Maxi toernooi badmintonne..

22 Maart 2009
ZEEWOLDE - Ondanks het verleidelijke lentezonnetje afgelopen zaterdag 21 maart waren er ruim zeventig deelnemers / sters naar het Baken gekomen om het traditionele Mini Maxi toernooi te spelen.

MEER >>

Dinsdag 24 maart uitreiking Kn..

22 Maart 2009
ZEEWOLDE - Aankomende dinsdagavond is er de uitreiking van de "Knipscheer"-beker. De competitiespelers weten wat dat is.

MEER >>

Slotdag 28 februari 2009 team ..

28 Februari 2009
NIJMEGEN - Op 28 februari was het zover. Team 4 is kampioen geworden van hun klasse onder de 13 jaar en mochten deelnemen aan de regio Midden slotdag in de Jan Massinkhal te Nijmegen. Het was al vroeg verzamelen bij het Baken. Het zou een lange dag worden.

MEER >>

Mini Maxi Toernooi 2009

13 Februari 2009
ZEEWOLDE - Op zaterdag 21 maart 2009 zal voor de 13de keer het traditionele worden gehouden. Het is een echt gezelligheidstoernooi en elk jaar weer is er veel belangstelling.

MEER >>

Badmintonjeugd succesvol in co..

8 Februari 2009
ZEEEWOLDE - Het competitie gedeelte van de badmintonjeugd van BC Zeewally zit er bijna op en er valt al een winnend team te melden. Team 4 met Patrick, Alexander, Niels, Laura en Manon hebben op overtuigende wijze het kampioenschap binnen gehaald.

MEER >>

Team 2 bij badminton senioren ..

8 Februari 2009
ZEEWOLDE - Wat vorig seizoen net niet mocht lukken, is het senioren team 2 van onze plaatselijke badmintonclub nu wel gelukt: Het kampioenschap in hun poule binnenhalen en daarmee te promoveren naar de tweede klasse.

MEER >>

Sportverkiezingen 2008

13 Januari 2009
ZEEWOLDE - Afgelopen zaterdag 13 december waren er weer de sportverkiezingen georganiseerd door de SSPZ (Stichting Sport Promotie Zeewolde).

MEER >>

Start Jubileumjaar badmintonne..

11 Januari 2009
ZEEWOLDE - Afgelopen dinsdagavond 6 Januari was er voor de plaatselijke badmintonvereniging BC Zeewally de gebruikelijke nieuwjaarsborrel en de start van het jubileumjaar waarin BC Zeewally haar 25 jarig bestaan viert. De lustrum– en activiteiten commiss..

MEER >>
© 2007-2020 zeewally.nl