SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Opstamteam wint eerste thuiswe..

29 December 2011
HET BAKEN - Zaterdag 29 oktober jl. stond de eerste thuiswedstrijd van het opstapteam op het programma. Wat gespannen kwamen de teamleden naar sporthal “ Zeewolderhoek”. De vorige wedstrijd tegen Harderwijk werd gewonnen , maar hoe goed zou tegenstan..

MEER >>

Kersttoernooi 2011

14 December 2011
HET BAKEN - Het jaarlijks kersttoernooi van Zeewally. Voor junioren en senioren!

MEER >>

Recreanten jeugd

19 Oktober 2011
ZEEWOLDE - Wie denkt dat het er op de zaterdagtraining rustig aan toe gaat, heeft het mis. Elke zaterdagmorgen wordt er in sporthal “Zeewolderhoek” hard gewerkt. Onder de bezielende leiding van Kasper Hijne en Manon Sibbald zijn de kinderen anderha..

MEER >>

Recreantentraining: geef je op..

19 Oktober 2011
HET BAKEN - Zoals de goede lezers van het afhangbord in het Baken al gelezen hebben is er weer de mogelijkheid om de recreantentraining te volgen op de dinsdag. Het aantal trainingen is 10 en de tijdsduur per training 3 kwartier.

MEER >>

Pre Season Party (Thema = Neon..

31 Augustus 2011
HET BAKEN - Het nieuwe seizoen is alweer begonnen, hoog tijd voor het openingstoernooi! Dinsdag 6 september is iedereen welkom vanaf 20:30, om met steeds wisselende medespelers en tegenstanders weer eens lekker los te spelen!

MEER >>

Jeugdclinics tijdens de Yonex ..

16 Augustus 2011
ALMERE - Heb je altijd al een keer een wedstrijd badminton op professioneel niveau willen zien? En heb je altijd al een keer een training van een professional willen volgen?

MEER >>

Afsluiting seizoen 2010-2011 m..

7 Juli 2011
HET BAKEN - Precies op de dag met het langste daglicht van het jaar, 21 juni, hield badmintonclub Zeewally haar bijna traditionele afsluitingstoernooi van het seizoen 2010 – 2011. Heel toepasselijk werd het toernooi dan ook het Zonnewende toernooi genoemd.

MEER >>

Afscheid Sanne Schouten

10 Juni 2011
HET BAKEN - Dinsdag 31 mei was de laatste badmintonles van dit seizoen. Om de laatste les een feestelijk tintje te geven werden er diverse spellen gedaan, maar uiteraard was er ook tijd voor badminton.

MEER >>

Jeugdspeelster Mirjam te Riets..

10 Juni 2011
ZEEWOLDE - Mirjam te Rietstap heeft vorige week te horen gekregen dat ze is aangenomen bij de badmintonschool Almere.

MEER >>

Thomas Sibbald van Badmintoncl..

7 Juni 2011
ZEEWOLDE - Ongeveer drie jaar geleden is Thomas Sibbald bij de Badmintonclub Zeewally gestart. Al snel was hij de jeugdcompetitie ontgroeid en heeft hij dit seizoen als dertienjarige bij de seniorencompetitie meegespeeld.

MEER >>

Breaking News! Penningmeester ..

7 Juni 2011
ZEEWOLDE - Dinsdag 7 juni wordt om 14:30 Piet Roskam in het kader van de leukste vereniging van Flevoland, bij omroep Flevoland geinterviewd.

MEER >>

Afscheid Erik van Gemert en Ma..

30 Mei 2011
ZEEWOLDERHOEK - Zaterdag 28 mei jl. was het zover: het was de laatste les van Erik van Gemert en Mariska Kooi.

MEER >>

Clubkleding

18 Mei 2011
ZEEWOLDE - Het competitieseizoen is al weer voorbij en we zijn alweer druk met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

MEER >>

Wat doen we op de laatste spee..

17 Mei 2011
HET BAKEN - Ondanks het ontbreken van een activiteiten commisie zou het wel leuk zijn om iets te organiseren voor de laatste speelavond.

MEER >>

Clubkampioenen Badminton 2011

17 April 2011
ZEEWOLDERHOEK - De afgelopen 6 weken werden er op de speelavonden van dinsdagavond een groot aantal wedstrijden gespeeld om het clubkampioenschap in diverse categorieën bij Badminton Club BC Zeewally. Zowel op recreanten niveau als het competitie niveau werd er..

MEER >>

Geslaagd Mini Maxi badminton t..

26 Maart 2011
HET BAKEN - Badminton Club Zeewally kan terug kijken op een zeer geslaagd Mini Maxi toernooi welk afgelopen zaterdag in Sporthal Het Baken werd gehouden. Vader en zoon, moeder en dochter en zelfs opa en kleinzoon stonden om 9 uur paraat om fanatiek aan de slag t..

MEER >>

Deelnemers seniorencompetitie ..

15 Februari 2011
ZEEWOLDE - Geef je op voor de seniorencompetitie of algemeen reserve voor het nieuwe seizoen (september 2011-januari 2012)

MEER >>

Thomas, Sanne en Mirjam in de ..

14 Februari 2011
Zaterdag 12 en zondag 13 februari 2011 werden in Amersfoort de Regionale Kampioenschappen badminton gehouden. Namens badmintonvereniging Zeewally waren er een drietal spelers afgevaardigd, namelijk Thomas Sibbald, Sanne Schouten en Mirjam te Riets..

MEER >>

Sport en Energie Event

17 Januari 2011
ZEEWOLDE - Lionsclub Zeewolde organiseert op 9 april 2011 het evenement Sport en Energie Zeewolde. Dit is een laagdrempelig sportevenement voor alle (sportieve) inwoners van Zeewolde.

MEER >>

Mini Maxi Toernooi 2011

12 Januari 2011
HET BAKEN - Op 26 maart 2011 wordt wederom het Mini Maxi toernooi georganiseerd. Er wordt met veel inzet en enthousiasme door jong en oud gespeeld onder het motto "deelnemen is belangrijker dan winnen".

MEER >>

Nieuws uit de seniorencompetit..

11 Januari 2011
ZEEWOLDE - Inmiddels zijn we over de helft in het competitieseizoen: speelweek 8 zit er alweer op. Jammer genoeg is er sprake van een aantal blessures en kan niet iedereen al zijn wedstrijden spelen. Gelukkig zijn we er met hulp van invallers tot nu toe nog ste..

MEER >>

Nieuw contactpersoon voor club..

11 Januari 2011
ZEEWOLDE - Mij is gevraagd om een stukje te schrijven voor in het clubblad. Ik ben Mirjam Wetzels en ben moeder van Ruben. Hij speelt dit jaar voor het eerst competitie en wij (mijn man Jo en ik) gaan graag mee als hij moet spelen. Er is een wereld voor ons ope..

MEER >>
© 2007-2020 zeewally.nl