SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Shuttle Express december.

14 December 2015
Shuttle Express editie december is beschikbaar.

MEER >>

Zeewolde open Toernooi

3 December 2015
BAKEN - B.C. Zeewally organiseert dit jaar voor de tweede keer het Zeewolde Open Toernooi! Op zondag 22 mei barst het los.

MEER >>

Boni Actie

18 Oktober 2015
ZEEWOLDE - BC Zeewally neemt van 30 september tot en met 24 november 2015 deel aan de Boni-jeugdsponsoractie. Met deze actie zamelen we geld in voor onze jeugdafdeling.Doe mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Doe daarom je boodschappen bij de Boni in Zeew..

MEER >>

Zeewally jeugd RTV Zeewolde

27 September 2015
ZEEWOLDE - Leuk artikel over de jeugd van Zeewally te lezen op de site van RTV Zeewolde. Voor meer info bekijk de website van RTV Zeewolde. http://rtvzeewolde.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/1871-badmintonseizoen-20-september-gestart-in-het-baken

MEER >>

Grote Club Actie Vooraankondig..

1 Juli 2015
Juni 2015 – Het is misschien nog een beetje vroeg voor deze aankondiging maar na de zomervakantie is het voor je het weet tijd voor de Grote Club Actie. En natuurlijk doet B.C. Zeewally ook dit jaar weer mee dus de voorbestelling van de verkoop..

MEER >>

Jeugd van onze club grijpt de ..

27 April 2015
HET BAKEN - Zaterdag 18 april zijn de halve – en finales van de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Alle spelers van Zeewally kregen de mogelijkheid zich te meten met elkaar, ieder op hun eigen speelniveau. In de afgelopen weken zijn er drie voorrond..

MEER >>

Knipscheer competitie wisselbe..

9 April 2015
Dinsdagavond 03 maart was de traditionele uitreiking bij Badminton Club Zeewally van de Knipscheer bekers, junioren en senioren.

MEER >>

Aquadrain Mini Maxi Toernooi b..

30 Maart 2015
HET BAKEN - Zaterdag 21 maart werd het Aquadrain Mini Maxi badmintontoernooi gehouden. Dit toernooi, waar jeugd (mini) samen speelt met een volwassene (maxi), staat al jaren op de kalender van BC Zeewally en is elke keer weer een groot succes.

MEER >>

Formidodollars actie levert Ze..

15 Februari 2015
FORMIDO - Zeewally heeft meegedaan aan de Formidollars actie van Formido. Er heeft hierover een advertentie gestaan in de Shuttle-Express en er hebben posters in de sportzalen gehangen om aandacht te geven aan deze actie.

MEER >>
© 2007-2020 zeewally.nl