SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Districtscompetitie 2008/2009

ZEEWOLDE - Iedereen die interesse heeft om mee te doen aan een aantal spannende ontmoetingen met teams van verenigingen uit de regio, wordt uitgenodigd zich in te schrijven als competitiespeler of als algemeen reserve!

De competitie wordt gespeeld van eind september tot en met eind januari. In die periode speel je 10 tot 14 poulewedstrijden, waarvan de helft thuis. Zelf spelen we op zondag van 10:00 – 14:00 uur. De uitwedstrijden vinden over het algemeen ook in het weekend plaats.

In de gemengde klasse (heren en dames) worden per wedstrijd 4 singles, 2 dubbels en 2 mixen gespeeld. In de herenklasse worden per wedstrijd 4 singles en 4 dubbels gespeeld.

Competitie spelen is niet alleen bestemd voor superfanatiekelingen; voor elk niveau is er een klasse. Competitie spelen is vooral ook leuk en gezellig. Je ontmoet verschillende mensen met dezelfde sport/hobby; badminton!

Aanmelden
Lijkt het je leuk om competitie te spelen, meld je dan zo snel mogelijk aan, maar uiterlijk dinsdag 8 april.


Competitiereglement
1. De indeling van teams wordt verzorgd door de competitieleider, uiteraard in onderling overleg met de trainer en de competitiespelers. De trainer en competitieleider behouden zich het recht voor teamwijzigingen door te voeren in het belang van de kansen voor de vereniging. Dit geldt eveneens in situaties van langdurige blessures, promotiekansen of degradatiegevaar. Spelers die zich hebben opgegeven als teamspeler maar die niet in een team kunnen worden geplaatst, komen op de lijst van algemeen reserves die meetrainen.

2. Competitiespelers en trainende algemeen reserves betalen gedurende het hele jaar een extra bijdrage voor training e.d. Dit bedrag (± € 2,50 per maand) wordt samen met de contributie geïncasseerd. Verder wordt voor teamspelers eenmalig aan het begin van het seizoen het inschrijvingsgeld van € 7,50 voor de NBB geïncasseerd.

3. Als competitiespeler wordt je geacht alle wedstrijden te kunnen spelen en te trainen op dinsdagavond. Eventuele (gelijkwaardige) vervangers dien je als team zelf te regelen. Wil/Kun je minder wedstrijden spelen? Geef je dan op als algemeen reserve, of geef aan hoe vaak je wilt spelen. Er zal worden geprobeerd hier rekening mee te houden.

4. Je bent verplicht zelf goed tegen ziektekosten en wettelijke aansprakelijkheid verzekerd te zijn. Als jij je team naar een wedstrijd rijdt, ben je ook verplicht een goede en volledig dekkende inzittendenverzekering voor iedereen in je auto te hebben. De bestuurder mag geen alcoholische dranken nuttigen, dient erop toe te zien dat iedereen autogordels draagt en dient zich te houden aan de geldende verkeersregels.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl