SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Geslaagd Mini Maxi badminton toernooi brengt ‘Jeugd In Beweging’

ZEEWOLDE - Badminton Club Zeewally kan terug kijken op een zeer geslaagd Mini Maxi toernooi welk afgelopen zaterdag in Sporthal Het Baken werd gehouden. Om 10.00 uur verrichte wethouder Helma Lodders de opening door een partijtje badminton te spelen tegen de jongste Mini.

De 7-jarige Luko wist dit partijtje naar zich toe te trekken en werd door de zeer sportieve Helma Lodders gefeliciteerd met de winst. Vervolgens gingen de ruim 70 deelnemers (duidelijk meer deelnemers dan in voorgaande jaren) zelf aan de slag.

Hoewel het toernooi vooral een gezelligheidstoernooi is en er door vele Maxi’s en familie en bekenden met plezier naar de verrichtingen van de Mini’s keken, werd er in menige partij met veel inzet tot het fanatieke af gespeeld.

De koppels (een Mini en een Maxi) waren mede op basis van sterkte en ervaring ingedeeld in een aantal poules. Het wedstrijdsecretariaat hield de standen bij op een in de zaal geïnstalleerde computer waardoor tussen- en eindstanden snel beschikbaar waren.

Moegestreden kregen de deelnemers aan het eind van de middag de eindstanden meegedeeld en de volgende winnende koppels konden een fraaie prijs in ontvangst nemen :

Poule A : 1. Paulien en Rob ; 2. Mathijs en Tim
Poule B : 1. Alexander en Robert ; 2. Esther en Imre
Poule C : 1. Olaf en Rob ; 2. Iris en Rob
Poule D : 1. Sandy en Richard ; 2. Kees en Jan

Na afloop werden de Mini’s getrakteerd op frietjes en een frikadel en was er een disco. Getuige de reacties had bijna iedereen het erg naar de zin gehad. En dat was dat natuurlijk een bijzonder leuke opsteker voor de toernooi vrijwilligers, die veel werk in de voorbereidingen hadden gestopt.

Zeker niet onvermeld mag blijven dat de Gemeente Zeewolde het toernooi heeft ondersteund in het kader van “Jeugd In Beweging’, iets waar B.C. Zeewally de Gemeente Zeewolde bijzonder erkentelijk voor is.

Ook meldden zich nieuwe leden aan.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl