SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

B.C. Zeewally heeft nieuwe voorzitter en secretaris!

ZEEWOLDE - B.C. Zeewally heeft voorafgaand aan de finales van de clubkampioenschappen in een Buitengewone Algemene ledenvergadering een nieuwe voorzitter benoemd. Na vele jaren voorzitterschap heeft Karin Verkerk het stokje doorgegeven aan Joop de Jong. Bij het secretariaat heeft Erica Faddegon het tot eind van dit jaar overgenomen van Ronald Bruinse.

Karin Verkerk was in de Algemene Ledenvergadering eind Maart, waarin zij afscheid nam van het voorzitterschap, al uitvoerig bedankt voor de bewezen diensten. Behalve de traditionele fraaie bos bloemen werd zij toen door mede bestuurslid Freek Löhr geroemd om haar bekwame wijze van besturen en van de vereniging een soepel draaiende vereniging met vele activiteiten te maken. Het was dan ook bijna geen verrassing dat zij tot erelid werd benoemd. Bovendien, en daar had Karin waarschijnlijk niet op gerekend, mocht zij de vrijwilligerstrofee (een verzilverde shuttle) in ontvangst nemen. Tevens kreeg Karin een prachtige zilveren armband aangeboden.

Ook het secretariaat onderging vernieuwing. Ronald Bruinse werd na vele jaren het secretariaatswerk te hebben gedaan, hartelijk bedankt voor al zijn inzet. Ook Ronald werd in het zonnetje gezet met eveneens een fraaie bos bloemen. De waardering door BC Zeewally werd nog eens extra benadrukt met het overhandigen van een dikke cadeaubon. Erica Faddegon neemt tot het eind van het jaar de taken waar in de hoop dat zich dan een nieuwe kandidaat heeft gemeld. In ieder geval is de continuïteit van het Bestuur bij BC Zeewally gewaarborgd.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl