SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

“IJselijke” opening van badminton seizoen zeer geslaagd !

ZEEWOLDE - Of het slechte zomerweer er aan meegewerkt heeft om er toe te besluiten de opening van het badminton seizoen het thema “IJS” mee te geven, is onbekend. Maar de organisatie van de plaatselijke badmintonclub BC Zeewally had in ieder geval wel een heel origineel onderwerp om het eerste toernooi en daarmee het seizoen 2008/2009 te starten.

Afgelopen dinsdag 26 augustus vond die start plaats en de organisatie, in handen van Erica Faddegon, kan terug kijken op een geslaagde avond. Ongeveer 40 leden en aspirant-leden namen deel aan een gezellig toernooi dat zich vanaf het begin kenmerkte door een gemoedelijke sfeer.

Middels kaarten, met “ijsachtige” afbeeldingen, werden de deelnemers (sters) in willekeurige teams ingedeeld en vervolgens uitgenodigd om meerdere wedstrijdjes van ca een kwartier tegen andere willekeurig teams te spelen. Ongeveer halverwege de avond werd iedereen getrakteerd op ijs.

Men werd verzocht om zelf de puntentelling bij te houden op het special “ijsformulier”, wat na afloop onnodig bleek, want de prijzen werden op ludieke basis (heel anders dan op basis van behaalde punten) toegekend. Zo was er onder andere een prijs voor iemand die de outfit van een pinguïn benaderde, voor iemand die zo attent was geweest de koelbox met ijsjes gesloten te houden en voor iemand die de zaal met een ijsmuts betrad.

De prijzen waren eveneens in sfeer van ijs: Een sleetje, een ijskrabber, koelelementen voor de vriezer, een ijslepel enz. Na afloop werd er met hapjes en drankjes nageborreld en alvast vooruitgeblikt naar het nieuwe seizoen.

Binnenkort zal de competitie voor zowel Senioren als Junioren van start gaan, maar ook recreanten kunnen op Dinsdag (in het Baken) en Donderdag (Zeewolderhoek ) terecht.

Voor de jeugd is er op het begin van de dinsdagavond en zaterdagochtend de mogelijkheid tot spelen.

Diegenen die interesse hebben om te gaan badmintonnen (en dat kan op vele niveau’s) worden van harte uitgenodigd om eens te komen kijken en eventueel al een shuttletje te slaan.
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl