SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Topbadmintonner Dicky Palyama van de partij op Racketdag Zeewolde

RACKETCENTRUM - De plaatselijke badmintonclub zorgt voor een regelrechte verrassing door wereldtopper en nationaal kampioen Dicky Palyama te strikken om aanwezig te zijn op de Racketdag Zeewolde. De clinic van Palyama heeft plaats vanaf 16:00 uur. Zowel jeugd en senioren mogen dan een shutteltje met hem slaan.

Palyama behoort al van jongs af aan tot de wereldtop in het badminton. Zijn hoogste rangschikking op de wereldranglijst is de zevende positie. Bij de nationale kampioenschappen 2008 voegde Palyama voor de negende maal de nationale titel toe aan zijn prijzenkast.

Het is natuurlijk heel leuk en bijzonder om Palyama in actie te zien, maar misschien is het nog wel leuker om zelf een shuttle weg te slaan en dat is mogelijk op de Racketdag. Iedereen die dat wel wat lijkt (en men hoeft beslist geen ervaren badmintonner te zijn), is van harte welkom! De toegang en deelname is gratis (svp binnenschoenen – geen zwarte schoenen !).

De Racketdag wordt gehouden van 14.00 uur tot 17.00 uur in Racketcentrum Zeewolde, Eikelaan 92.

Mocht men niet in de gelegenheid zijn om op 20 september naar het Racketcentrum te komen, dan zijn geïnteresseerden in het spelen badminton van harte welkom op de dinsdagavond (het Baken) of de donderdagavond (Zeewolderhoek).

Voor alle bezoekers aan de Racketdag ligt een leuke herinnering klaar !
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl