SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Let op : aanmelden breedtetraining Junioren

ZEEWOLDE - Als welkome aanvulling op de reguliere clubtraining starten we met een nieuwe cyclus van de breedtetraining . Deze omvat 8 tot 10 sessies. De trainingen worden gegeven in Sporthal “de Meent” te Huizen en staan o.l.v. Peter Verdooren en Ron van den Berkt.

De data zijn;

6, 13, 27 februari,
6, 13, 20, 27 maart
en 3 april met de optie voor 10 en 17 april.

De training zal zoals bekend worden gegeven op de vrijdagavond van 17.30-19.00.

Onze intentie is zoveel mogelijk spelers en speelsters uit de regio Gooi-en verre omstreken (met een bepaald aanvangsniveau) hieraan te laten deelnemen.

Er zal gespeeld worden met plastic en veren shuttles die door ons (in samenwerking met de NBB) ter beschikking worden gesteld.

De trainingsopbouw zal zijn: warming-up, slagtechniek, speltactiek, single- en dubbeltraining, vrij spelen in wedstrijdvorm.

De kosten hiervoor zijn nog niet exact bekend, aangezien dit afhankelijk is van zaalhuur, het aantal deelnemers en de eventuele twee extra speelavonden. Het zal tussen de 35,= en 45,= gaan uitkomen.

Deze trainingscyclus kan alleen doorgang vinden bij een minimum aantal deelnemers, dus ons verzoek is om te reageren of je wel of niet wenst deel te nemen aan deze trainingen.

Wanneer jullie hieraan willen deelnemen graag even z.s.m. bericht sturen naar
.

Uiteraard zijn wij er ook voor de eventuele vragen stel ze gerust!!!

De Jeugdcommissie
Rob Kooi, Geertje Postma en Maarten Luif
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl