SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Gezellig Kersttoernooi badmintonners goed bezocht !

ZEEWOLDE - Afgelopen dinsdag 16 December hield de plaatselijke badmintonvereniging BC Zeewally haar traditionele Kersttoernooi in Het Baken. Het toernooi met vooral een recreatief karakter wordt zoveel mogelijk in Kerstsfeer gebracht door de versieringen, de muziek en de versnaperingen.

In het midden van de sporthal was een gezellig zitgedeelte ingericht met kerstbomen beschikbaar gesteld door Hulsink Groenvoorziening. De inwendige mens werd in de pauze versterkt met gluhwein en warme chocolademelk van de Mitra, en daarnaast schalen met de bekende kerstkransjes en chocolade lekkernijen.

De sfeer werd verhoogd door wat minder licht in de zaal, wat overigens het badmintonnen er niet makkelijker op maakte. De indeling van de deelnemers gebeurde via het bekende tossen.

Middels een kerstbal die uit de kerstboom geplukt kon worden, kwam je te weten komen op welke baan en met en tegen wie je speelde in 1 van de ca 5 wedstrijdjes die avond.

Kerstmuziek en spreekstalmeester Gerben gaven dat alles een extra dimensie. Na afloop was het nog gezellig naborrelen in het Sportcafé waar uitbater Herman de gebruikelijke heerlijke hapjes presenteerde.

Al met al weer een prima avondje voor de ca 45 deelnemers, die in het Sportcafe vooruit blikten naar het komende jaar waarin BC Zeewally 25 jaar bestaat.

Er is inmiddels een lustrumcommissie actief met grootse plannen, waaronder een feestavond, een badmintonmarathon van 25 uur, en samenwerking met de gemeente bij andere 25 jaar jubileum activiteiten.

Alle leden worden uitgenodigd op 6 januari op de Nieuwjaarsborrel wederom in het Sportcafé waar de activiteitencommissie een paar verrassingen in petto heeft !
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl