SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Inschrijven Open Mini Maxi toernooi 2008

ZEEWOLDE - Op zaterdag 29 Maart 2008 zal Badmintonclub BC Zeewally voor de 12e keer het traditionele Mini Maxi Toernooi organiseren. Het is een echt gezelligheidstoernooi en elk jaar weer is er veel belangstelling.

Er wordt met veel inzet en enthousiasme door jong en oud gespeeld onder het motto “deelnemen is belangrijker dan winnen”. Dit jaar is anders dan voorgaande jaren, want: Iedereen mag meedoen ! Dus per koppel hoeft niet minstens 1 van de twee deelnemers lid te zijn van Badminton club Zeewally. Je bent van harte welkom !

WIE KUNNEN DEELNEMEN AAN HET MINI MAXI TOERNOOI?
Er wordt per koppel ingeschreven, 1 jongere (6 t/m 15 jaar) en 1 oudere, en je hoeft dus geen lid te zijn van BC Zeewally. De jongere (de mini) speelt samen met een ‘oudere’ (de maxi) en zo speelt elk duo in een poulesysteem. Met andere woorden je speelt samen met je moeder, of je vader, je dochter, je kind of de buurvrouw /buurman of je tante/ oom of met opa/ oma of…. Heb je nog niemand gevonden om mee te spelen? Schrijf gewoon in en er wordt geprobeerd om een partner te vinden.

Inschrijving is gratis !
Er zijn een paar leenrackets beschikbaar voor diegenen die nog geen racket hebben. Houd de website in de gaten want het aantal inschrijvingen is gemaximeerd.


Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2020 zeewally.nl