Begeleiding van junioren

Op zaterdagochtend wordt er voor de junioren verschillende trainingen verzorgd naar het niveau van de spelers. De trainingen worden verzorgd door verschillende gecertificeerde Badmintontrainers onder leiding van hoofdtrainer Andy Basran.

De trainingen voor de jeugd zijn voornamelijk bedoeld voor het opbouwen van de benodigde techniek, spelinzicht en uiteraard vooral veel plezier! In de trainingen wordt toewerkt naar een spelsituatie, waarbij de jeugdspelers getraind worden om zelfstandig wedstrijden te kunnen spelen. De intentie van BC Zeewally is daarbij om zoveel mogelijk jeugdspelers in te kunnen delen in de competitieteams en regiocompetitie te gaan spelen, een verplichting is dat uiteraard niet. indien een jeugdspeler veel plezier heeft in de trainingen en geen interesse heeft in het spelen van regiocompetitie, is hij/zij uiteraard heel graag welkom op de trainingen en zoeken we op die momenten naar verdere verdieping. Onze ervaring is echter dat het spelen van een écht spelletje badminton natuurlijk de grootste uitdaging is…vooral als je daarin succes beleeft!

Wilt u meer weten van onze trainingen? Kom vooral kijken op zaterdag of dinsdagavond! Onze trainers staan u graag te woord en geven graag uitleg; per mail zijn  zij bereikbaar op trainers@zeewally.nl