SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Beachtoernooi Loosdrecht 2016

LOOSDRECHT - Vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni werd voor de 32e keer het Beachtoernooi georganiseerd, waar we vanuit Zeewally alweer voor de vijfde keer mee hebben gedaan. Op vrijdagavond stond het beachbadminton op het programma. Rianne speelde met Peter onder de naam ‘He Henk wat staat hier’ in de recreantenpoule na een late teamwissel en er deden twee teams mee in de wedstrijdklasse. Deze teams bestonden uit Mariska en Erik (De Aquarianen) en Denise en Nick (Ponche Kuba).

Gewapend met een goed gevulde bidon en in goede weersomstandigheden gingen de drie teams de strijd aan in verschillende poules. De poules bestonden uit zes teams dus er werden in ieder geval vijf wedstrijden gespeeld, waarna er mogelijk nog halve finales en finales volgden.

Rianne en Peter deden het uistekend in de recreantenklasse en al snel was duidelijk dat de bij de eerste twee in de poule zouden eindigen. In de laatste poulewedstrijd zou beslist worden wie er met de winst in de poule vandoor zou gaan en daarin waren Rianne en Peter duidelijk de betere. Ook bij Denise en Nick begon het toernooi geweldig en werd zelfs de grootste uitslag van het toernooi behaald met 49-5. De laatste twee poulewedstrijden werden helaas verloren waardoor er helaas geen vervolg zou komen. Mariska en Erik speelden ook goed maar gingen niet door naar de finales en waren na vijf wedstrijden uitgespeeld.

Rianne en Peter moesten om het toernooi te winnen nog twee wedstrijden spelen tegen de poulewinnaars van de twee andere recreantenpoules. Aangemoedigd door de andere teams van Zeewally wonnen zij ook deze wedstrijden waardoor ze de beker voor de eerste prijs in ontvangst mochten nemen. Het toernooi was nu afgelopen maar het was nog lang gezellig. We moesten zaterdag alleen wel weer vroeg op voor het volleybal toernooi dus het werd niet al te laat gemaakt. We konden, net zoals voorgaande jaren, blijven slapen bij Jeroen in Hilversum, alleen Peter ging vrijdagavond weer naar huis.

Zaterdag ging al vroeg de wekker om ons klaar te maken voor het beachvolleybal toernooi. Om 09:45 moesten we onze eerste wedstrijd spelen. Het team bestond uit Mariska, Denise, Rianne en Erik. Nick moest helaas werken s middags en kon niet mee doen. Maar gelukkig werden we geholpen door Rein uit Zeewolde en Bjorn uit Vinkeveen. Het werd helaas niet zon succes als bij het badminton want van de 6 wedstrijden in de poule werden er maar twee gewonnen. Dat is er wel n meer dan vorig jaar bij het volleybal dus er zit wel een stijgende lijn in! Rond vier uur werden de laatste wedstrijden gespeeld en zat deze editie van het beachtoernooi er weer op. Op naar volgend jaar!

Denise, Rianne, Mariska, Erik, Peter en Nick
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl