SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

OPROEP OPROEP OPROEP RABOBANK VERENIGINGSACTIE

- Aan BC Zeewally leden en supporters! Help mee om de clubkas te spekken middels de Rabobank verenigingsactie !!

Wat houdt de actie in?
De Rabobank Flevoland stelt 40,000,- euro ter beschikbaar aan verenigingen in Flevoland. Dit geld wordt verdeeld op basis van de stemmen die op iedere deelnemende vereniging worden uitgebracht. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 22 november tot en met 4 december 2016 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Ze mogen 5 stemmen uitbrengen.

Hoe kan je helpen?
1. Ben je Rabobanklid, dan natuurlijk door op BC Zeewally te stemmen.
2. Heb je wel een Rabobankrekening, maar ben je nog geen lid? Dan zo gauw mogelijk lid te worden voor 1 November (via > https://www.rabobank.nl/particulieren/leden voor particulieren, en zakelijk via: https://www.rabobank.nl/bedrijven/leden. Lid worden is gratis en heeft bepaalde voordelen. En dan natuurlijk ook op BCZeewally te stemmen.
3. Geen lid en geen Rabobankrekening?: Probeer dan in je omgeving Rabobankleden / rekeninghouders te mobiliseren en te porren voor een stem op BC Zeewally.

Meer info bij ondergetekende en https://events.rabobank.com/flevoland/clubkascampagne.

Succes
Piet Roskam
Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl