SEIZOEN 2014/2015
Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

Zeewolde Open Toernooi 2017

BAKEN - B.C. Zeewally organiseert dit seizoen voor de derde keer het Zeewally Open Toernooi! Dit vindt op zondag 21 mei plaats. Het toernooi duurt van 09.00 uur tot ongeveer 17.00 uur en daarna is er een mogelijkheid om te blijven eten. Let op, de inschrijving sluit op 7 mei dus wees er snel bij!

Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor één van de vier poules: 2e/3e klasse mix, 4e klasse mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule komen maximaal zeven teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden bestaan uit twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld. Er is een mogelijkheid om twee poules van elk niveau te maken maar dit hangt af van het aantal inschrijvingen.

De inschrijving is open voor iedereen! De kosten voor het toernooi bedragen €7,50 per persoon. Voor het eten rekenen we slechts €10 per persoon. Je hoeft je per team maar één keer in te schrijven, laat daarbij ook weten of jullie mee-eten.

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25 in Zeewolde. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op www.zeewally.nl. De inschrijving wordt pas bevestigd op het moment dat de inschrijfkosten op de rekening staan. Het rekeningnummer staat vermeldt op de website. Tot 21 mei!

Schrijf je direct in via het inschrijfformulier.

Blijf op de hoogte met RSS
Wil je automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?
Voeg dan de url van onze RSS-bron aan je RSS reader toe !

Url :

© 2007-2019 zeewally.nl