Logo Badmintonclub Zeewally Zeewolde

17 mei: 1e Zeewally Open

B.C. Zeewally organiseert dit jaar het spiksplinternieuws Zeewally Open! Op zondag 17 mei barst het los. Het toernooi zelf duurt van half 10 tot ongeveer 5 uur en daarna is er een barbecue (ongeacht het weer!) in het Sportcafé.

Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor vier poule’s: 3e klasse mix, 4e klasse mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule komen maximaal acht teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden gaan over twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld. De beste teams winnen uiteindelijk een prijs, en natuurlijk het recht om op te scheppen!

Inschrijving is open voor iedereen en het kost €5 per persoon. Voor de barbecue rekenen we slechts €10 per persoon. Je hoeft je per team maar één keer in te schrijven, laat daarbij ook even weten of je wel of niet mee wilt eten. Betalen graag op de dag zelf.

De inschrijving blijft open tot ongeveer één week voor aanvang van het toernooi. In de week voor het toernooi krijg je de speelschema’s toegemaild, zodat je alvast kunt zien hoe laat je moet spelen.

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25. Inschrijven kan met onderstaand formulier. Tot 17 mei!

Aanmeldformulier

Vul de gegevens in en klik op [inschrijving versturen].

Naam *
Naam partner *
Naam team *
Poule *
BBQ (mee-eten) *
Aantal personen BBQ
Alergie
Contactgegevens
E-mailadres *
E-mailadres partner *
Telefoon *

© 2007-2019 zeewally.nl