Zeewally Open 2020

Helaas is het Zeewally Open 2020 afgelast in verband et het coronavirus. Koppels die zich al hebben ingeschrevem krijgen hun geld teruggestort.

We hopen jullie weer in 2021 terug te zien!

——————————–

BC Zeewally organiseert dit seizoen voor de zesde keer het Zeewally Open Toernooi! Dit vindt op zondag 17 mei plaats. De wedstrijden van de poules worden tussen 09:00 en 17:00 gespeeld, en daarna is er de mogelijkheid om te blijven eten. Let op, de inschrijving sluit op zondag 10 mei dus wees er snel bij! Schrijf je snel in via onderstaand inschrijfformulier.

Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor één van de zes poules: 5e t/m 8e divisie mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule is plaats voor maximaal zeven teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden bestaan uit twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld.

De inschrijving is open voor iedereen! De kosten voor het toernooi bedragen €10,00 per persoon. Voor het eten rekenen we ook €10,00 per persoon. Je hoeft je per team maar één keer in te schrijven, laat daarbij ook weten of jullie mee-eten.

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25 te Zeewolde. BC Zeewally zorgt voor nylon shuttles type Yonex Mavis 300; we vragen spelers die met veren shuttles willen spelen om hun eigen shuttles mee te nemen.

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. De inschrijving wordt pas bevestigd op het moment dat de inschrijfkosten op de rekening staan: rekeningnummer NL 16 RABO 0112 5571 12 t.n.v Badminton Club Zeewally. Tot 17 mei!