Kennismaken & Lid worden

Lid worden? Vul het onderstaande inschrijfformulier in:

Inschrijfformulier BC Zeewally (PDF)

Inschrijfformulier BC Zeewally (Word)

Kennismaken?
Kennismaken met badminton? Kom gewoon een keertje kijken en/of meedoen!

Nog vragen na het lezen van deze pagina? Neem dan contact op met Javier Alvarez via 06-13336959.

Kom gerust eens langs op één van de speelavonden of trainingen om te kijken óf om gewoon eens mee te doen en lekker te spelen; Er liggen altijd wel rackets klaar en er is altijd wel iemand aanwezig voor verdere informatie of begeleiding.

Meedoen en proberen kost niets! Sterker nog: we vinden het belangrijk dat nieuwe leden eerst eens geproefd hebben van de sport en de sfeer, voordat we allerlei handtekeningen nodig hebben. Even vooraf contact opnemen met Zeewally door het online formulier voor een proefles/kennismaking in te vullen is daarbij handig; dan weten we dat je komt en zorgen we ervoor dat je wordt opgevangen.

Pas als je na een keertje proeven overtuigd bent van deze geweldige sport en de leuke sfeer binnen onze vereniging, vragen we je een formulier voor lidmaatschap en incasso in te vullen. Dit aanmeldformulier is hieronder online beschikbaar, maar tevens verkrijgbaar in de zaal. En hadden we al gemeld dat alle nieuwe leden altijd een training krijgen? Onze jeugd wordt altijd door trainers begeleid, en nieuwe senior recreanten krijgen een eerste basistraining bij hun lidmaatschap! Zo zorgen we er altijd voor dat je snel onderdeel bent van de club, maar daarnaast altijd verantwoord en veilig kunt sporten!

Wat kost het?
De kosten van het lidmaatschap zijn te vinden in het contributie overzicht. Wist je dat badminton niet alleen een hele leuke sport is, maar daarnaast ook nog behoort tot de voordeligste sporten? Een recreant jeugdlid betaalt omgerekend nog geen € 14,- per maand en een recreant senior lid € 19,- per maand…

Proefles & Aanmeldformulier
Voor een proefles kun je je hieronder direct online aanmelden en daarna kun je het aanmeldformulier voor lidmaatschap hieronder downloaden:

Online aanmelding voor een proefles/kennismaking

Inschrijfformulier BC Zeewally (PDF)

Inschrijfformulier BC Zeewally (Word)

%d bloggers liken dit: