Zeewally Open 2024

BC Zeewally organiseert dit seizoen voor de zesde keer het Zeewally Open Toernooi! Dit vindt op zondag 26 mei plaats. De wedstrijden van de poules worden tussen 09:00 en 17:00 uur gespeeld, en daarna is er de mogelijkheid om te blijven eten. Let op, de inschrijving sluit op zondag 12 mei dus wees er snel bij!

Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor één van de zes poules: 5e t/m 8e divisie mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule is plaats voor maximaal zeven teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden bestaan uit twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld.

De inschrijving is open voor iedereen! De kosten voor het toernooi bedragen €10,00 per persoon. Voor het eten rekenen we €15,00 per persoon. Let op: je schrijft je beide in!

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25 te Zeewolde. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De inschrijving wordt pas bevestigd op het moment dat de inschrijfkosten op de rekening staan. Het rekeningnummer is NL16 RABO 011 255 71 12. Tot 26 mei!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.